egzotikmeyve.com  

Go Back   egzotikmeyve.com > Adult Hikayelerimiz > Tecavüz Sex Hikayeleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17 Nisan 2016, 18:40   #1
Admin
 
ArTeMiSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Mart 2015
Mesajlar: 2.257
Standart Kız bana tecavüz etti desem daha doğru olucak

Kız bana tecavüz etti desem daha doğru olucak
Merhabalar. Anlatacağım olay tamamen gerçektir. Biraz uzunca yazacağım kusura bakmayın. Mümkün olduğunca ayrıntılı anlatmak istemiyorum. Baktım herkes tecavüz hikayelerin anlatıyor. Ben de hiç unutamadığım bir tecavüz olayını anlatayım dedim. Ben bilgisayar ile ilgili işlerle ile uğraşmaktayım. 25 yaşındayım. Bir iş başvurusuna gittim. çok hoş bir bayandı iş yerinin sahibi. Ve bir gün sonra beni işe kabul edildiğimi söylemek için aradı. Ben de ertesi gün başladım. Işyerinde 10-15 kişi çalışıyordu. Patronum aysu 36 yaşında. Bekar, sarışın kıvır kıvır saçları, dolgun göğüsleri var. 1,65 boylarında. Gözleri ise yeşil mi yeşil. Alıp götürüyor insanı. Ona baktığında insanın siki anında dimdik oluveriyor. Ama ben pek bakmamaya çalışıyordum. Ne de olsa patronumdu. Hani ben de pek yabana atılır biri değilim. Atletik bir vücudum var. Boyum da 1. 70 civarında. Aşırı yakışıklıyım diyemem. Ama kızları etkileyecek kadar yakışıklılığım var. Bana herkes şeytan tüyü var der. Neyse hikayeme geçeyim artık. Patronum işe kabul edildiğimi söylediği günün ertesi günü başladım. Yapılan işleri anlattı. Rutin durumlar. Neler yapacağım falan filan. Kimlere hangi işleri yaptıracağımı falan anlattı. “ben pek bilgisayardan anlamam, aynı zamanda bana bilgisayar öğret” dedi. Ben de “olur” dedim. Işlerle haşır neşir olmaya başladım. Gün geçtikçe oranın vazgeçilmez bir elemanı oldum. Bu arada patronum sık sık telefonla beni odasına çağırıyor. Sandalyesine oturtarak bilgisayarda şu nasıl oluyor bu nasıl oluyor diye soruyordu bana.
Tabi bu arada göğüsleri omzuma falan sürtüyordu. Tahrik olmamaya çalışıyordum. Ama olmuyor da değildim. Günler böyle gelip giderken. Bir akşam işler sıkıştığı için mesaiye kalmam gerektiğini söyledim. Yanıma da bir yardımcı istedim. Bana “arkadaşlar gitsinler ben yardımcı olurum” dedi. “ama siz patronsunuz” dememe kalmadı. Itiraz istemem ben yardım ederim dedi ve hoş bir gülücük attı. Akşam olup herkes işini bitirip çıktığında ikimiz yalnız kaldık. O dosya senin, bu dosya benim işlere kaptırdık kendimizi. Derken patronum aysu çok sıcak oldu diyerek çıktı ve gömleğini ve ceketini çıkartıp çok seksi bir t-short giyip gelmişti. Elindeki t-shörtü’de bana verdi. Hadi üzerini çıkar bunu giy sabaha daha çok var rahat olmalıyız dedi. Ben içeriki odaya gidip giyinmeye gittiğim gömleğimi, atletimi çıkarıp üstüm çıplak kaldığında. Aysu içeri girdi. Ben hemen giyinmeye çalışırken. “dur” diyerek elimi tuttu ve giyinmemi engelledi. “ne oldu” diye sorduğumda bana “sana hastayım” dedi. “olur mu hiç öyle şey” dedim. Aysu hanım diyerek kendimi çekmeye çalıştım. “olur, olur” dedi. çok çekicisin derken bana yaklaştı ve “bak dedi şu an seni çok arzuluyorum, ya kendi isteğinle benimle olursun, ya da sana tecavüz ederim” dedi. Ben “öyle şey olmaz. Saçmalamayın” derken nereye saklandıklarını, nereden geldiklerini görmeden üç bayan daha geldi ve beni üçü de kıskıvrak yakaladılar. Toplam 4 ettiler.
Eh erkek olmaya erkeğiz ama 4 bayana da gücümüz yetmiyor. Dördü beni kıskıvrak yakaladıktan sonra soymaya başladılar. Ben ise gururlu davranıp hala beynimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyordum. çırılçıplak soyup beni yerdeki halıflekse yatırdılar. Aysu hanım bu arada çoktan soyunmuş ve benim ufacık görünen sikimi ağzına almaya başladı. Debeleniyordum. Fakat biri bir ayağıma diğeri diğer ayağıma oturmuş üçüncüsü de ellerime oturup dudağımdan öpmeye çalışıyordu. Hiç böyle erkek görmedim diyorlardı aynı zamanda. Aysu benim sikimi büyütmeye çalışırken. Ben de artık fazla dayanamadım ve benimki kazma sapı gibi olmaya başladı. Aysu “evvvet başardım” dedi. Ve kucağımdan kalkarak amını ağzıma dayadı. Yala dedi çekiyordum. “yalaaaaaaa” diye bağırdı. Ve yüzüme bir tokat attı. Bu esnada ateşli bayanlardan biri de benim siki yalamaya devam ediyordu. Eh artık çaresi yoktu kadınlar bana tecavüz edeceklerdi. . Yalamaya başladım. Ama fırsatını bulsam kaçacaktım. Gıcıklık değil mi? güzel olmayla her şeye sahip olacak değil ya bayanlar?. Neyse aysu’nun amı’nı yalarken. Diğerleri inlemelerle benim her tarafımı yalıyorlardı. Aynı zamanda da sımsıkı utuyorlardı. Ben ise kaçmaya çalışıyordum ama ne mümkün. Aysu’nun amını yalarken iyice sulanmıştı. Kalktı ve benim kazık gibi olmuş sikime amını dayadı ve kucağımda hoplamaya başladı. Hopluyor ve bir yandan da zevkten bağırıyordu. Hep erkekler mi bize tecavüz edecek birazda biz erkeklere tecavüz edelim diye. Derken ben 5 dakikadan fazla dayanamayarak içine patladım. “oohhh işte böyle benim sikicim” diyordu aysu. Ben ise artık olan oldu dedim ve bir acı güçle ellerimi tutandan kurtulup. Aysu’yu yakaladım. Diğerlerini itekledim. Demek sen bana tecavüz edersin ha dedim. şimdi sıra bende ben sana bir tecavüz edeyim de aklın başına gelsin dedim. Diğerlerine ise dokunmayın hepinizi teker teker sikeceğim, hemi de sabaha kadar yeter artık diye bağıracaksınız dedim. Beni bıraktılar.
Aysu’nun amını tekrar yalamaya başladım. Zevkten inliyor hırıltılar çıkarıyordu. Ve “dön götünü” dedim. Olmaz arkadan olmaz dedi. Olurmu olmazmı görürsün deyip bir tokat indirdim. Zorla arkasını döndürdüm. Kafasını hafiften iteklemeye başladım. Diğer kadınlarda aynı zamanda onun göğüslerini okşuyor birbirlerini öpüyorlar. Birbirlerini yalıyorlardı. Onlara dedim tutun şu aysu kaltağını yakalayın şimdi ben ona tecavüz edeceğim. Onlarda hemen onu tuttular domalttılar. güzelim götü benim yarağın önündeydi. Kafasını dayadım hafifçe. Aysu ne olur volkan yapma diyordu. Dur hele tecavüz’ün nasıl edileceğini sana yeni öğreteceğim dedim. Benim sikimi dayayıp götüne hafif hafif ittirmeye başladım. Hiç götten sikilmediği belliydi. Ittiriyorum fakat girmiyordu. Iyice kökledim sıkıyordu. Bir yandan “giremeyeceksin” diyordu. Eğilip belini hafifçe ısırdım. Ve iteklemeye devam ettim. Acı bir feryat ediyordu bana. “ne olur yapma” diye. Ben ise köklemeye devam ediyordum. Fakat girmiyordu. O kadar dardı ki aldığım zevki anlatamam. Aysu bana “ne olur bari tükürükle veya krem sür” diye yalvarıyordu. Ben ise “kremle tecavüz mü olurmuş” diye söyleyip pis pis güldüm. Derken var gücümle itekledim ve benim sikim aysu’nun güzelim götüne hırrrttt diye girdi. Aysu ile ağlıyordu ve bağırıyordu. Ben gidip gelmeye devam ettim. Dar göt sikmesi kadar zevkli bir şey yoktu. Diğer üç bayan ise aysu’yu hala tutuyorlardı. Ben gidip gelmeye devam ettim aysu’nun götünde ve aysu’nun bağırmaları da devam etti. çığlık çığlığa bağırıyordu. Ağzını kapattırdım. Saçını yakaladım ellerimle kendime doğru çekerek çok agresif bir şekilde aysu’yu götten sikmeye ve götünü tokatlamaya devam ettim. Aysu acıdan bağırmaya devam ediyordu aynı zamanda yavaş yavaş zevkten inlemeye başlamıştı. Onun canını açıtmalıydım. Agresif bir şekilde hızlı hızlı gidip gelmeye devam ederken. Bir yandan da tokat atıyordum kıçına.
Tokadı yedikçe bağırıyor. Yarağı yedikçe inliyordu. Ben daha fazla dayanamadım ve aysu’nun daracık götüne bir “volkan” gibi patladım. Aysu tam ohh çekiyordu ki. Durrr dedim daha bitmedi. Zevkten hafif inmeye başlamış sikimi. Aysu’nun götünden çıkarmadım ve o halde gidip gelmeye devam ettim. Aysu şaşırmıştı “yine miii” diye yarı üzgün yarı sevinçli bir bakış attı bana. “yaaa yine, buldum daracık götü kaçırırmıyım dedim”. Tekrar köklemeye başladım. Aysu ise yine bağırmaya ve inlemeye. Bir posta daha gitmeye kararlıydım götüne. Yine yarağı yedikçe inliyor, tokadı yedikçe bağırıyordu. Gözleri yaş içinde kalmıştı ağlamaktan. Ama çok aşırı bir zevk alıyordu. Ben pompalamaya devam ettim ve daha fazla dayanamadı aysu ve titreye titreye boşaldı. Ben de arkasından pompaladım ve içine yine spermlerimi doldurdum. Aysu’nun götünden hiç çıkarmadan iki posta sikmiştim yani tecavüz etmiştim. Aysu’ya “öyle tecavüz edilmez böyle edilir” dedim. Güldü ve yere bıraktı kendini. Diğer hatunlar birbirlerini boşaltmaya çalışıyorlardı. Benim aysu’yla işimi bitirdiğimi görünce bana yanaştılar. Ben üç posta boşalmıştım. Ve hemen hemen 30 dakika içinde 3 posta gitmiştim. (çok sık ilişkiye giren biri değilim. Ama girdiğimde de 5-6 postadan aşağı atmam). Aysu’yu dağılmış bir halde yere bıraktım. Ve diğerlerine yanaştım. “hepinizi götten sikeceğim bir itirazı olan varsa söylesin yoksa tecavüz ederim” dedim.
Aysu’nun halini görünce itiraz edemediler tabii. Birinin ağzına verdim yarağı. Diğerinin amına ağzımı dayamıştım. Ağzı boş olan da diğerinin amına ağzını dayamıştı. Yerde bir üçgen oluşturmuş gibiydik ve birbirimizi mutlu ediyorduk. Herkes çok zevk alıyordu. Benimki tekrar formuna kavuşunca. Kocaman yarağı göstererek. önce kim yiyecek dedim. Neredeyse yarıştılar. üçü birden domaldılar. Ben en güzel gördüğüme yanaşarak dayadım. Ve gidip gelmeye başladım. Ben tek hamlede içine girdim ve “acıyooor” diye bağırdı. “acıyacak tabii ne zannettin” diye patlattım tokatı götüne. Ve gidip gelmeye başladım. Zevkten dört köşe olmuştu. Bağırıyordu ben gidip geliyor ve tokat atıyordum. Tokat atmaya bayılıyordum göte. Ve daha fazla dayanamayıp boşaldı kızcağız. Ben de dur dedim benim işim bitmedi. Diyerek hızlı hızlı pompalamaya başladım. Boşalacağım esnada çıkardım ve ağzına boşaldım. Artık sperm fazla gelmiyordu. Bundan dolayı fışkıranları yuttuktan sonra ağzını yarağıma dayayarak içindekileri emmeye başladı. Yorulmuştum. Ama daha sırada iki tane vardı. Ve çok güzel vücutları vardı. Bana bir 10 dakika müsaade verin bakayım, ikinizi de sikeceğim bağırtarak dedim. Birer sigara içtik ve diğerleriyle de uzun uzun sevişerek onları da götten siktim. Artık takatım kalmamıştı. Aysu’yu 3 posta. Diğerlerinin her birini birer posta sikmiştim. 3 saat boyunca birbirimizi mutlu etmiştik. Aysu ben bir daha istiyorum diye geldi. Zorla bir kere daha onu siktim. Hepsi çok mutlu olmuşlardı. Her akşam yapalım bunu dediler. “hoooop her akşam size tecavüz edemem” dedim gülerek. Belki abartı gelecek 7 posta ama gerçekten tam 7 sefer. Hepimiz kan ter içindeydik ve ben devam edemeyeceğimi söyledim. Aysu “hadi bize gidiyoruz” dedi. “ya işler?” diye sordum. “diğerleri halletsin” dedi. Arabasıyla beni evine götürdü. Yalnız kaldığını bilmiyordum, yalnız kalıyormuş. Tam üç gün ikimiz de izinliyiz dedi. Bir tam gün uyuduktan sonra. Aysu’nun soyunmuş ve azgın bir şekilde beni uyandırdı.
ArTeMiSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:21.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright 2010
Theme By : Gerdek.ORG

Dikkat: Gerdek.ORG, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için [email protected] adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz.

etlik escort kocaeli escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort tuzla escort kızılay escort etlik escort sincan escort alt yazılı porno tuzla eskort seks hikayeleri gaziantep escort seks filmi izle etlik escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti rus escort etlik escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin