egzotikmeyve.com

egzotikmeyve.com (http://egzotikmeyve.com/index.php)
-   Bakire Hikayeleri (http://egzotikmeyve.com/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Yarrağımın kafasını sokmaya başlayınca bakire oldugunu fark ettim (http://egzotikmeyve.com/showthread.php?t=7277)

ArTeMiSs 27 Mart 2016 23:12

Yarrağımın kafasını sokmaya başlayınca bakire oldugunu fark ettim
 
Yarrağımın kafasını sokmaya başlayınca bakire oldugunu fark ettim
Selamlar okuldan düşürdüğüm kız arkadaşımla birlikte evde kalmakla hata ettik. Çünkü benim gibi azgın biriyle başa çıkmak çok zor bir şeydi. Dünden razıydı ama ben onu tahrik edene kadar canım çıktı. Okulda adı çıkmıştı ve bende buradan yola çıkarak ona çakmayı hedefledim.
Bunun ardından iyice azdım ve ne yapacağımı şaşırdım. Okulda herkes arkasından orospu kaşar falan diyordu. Bende onunla evde kaldığımda dudak dudağa geldik ve ben hemen yapıştım. Öpüşmeye başladık ve hemen yatağa düştük. Üzerinde onunla birlikte baya seviştik. Bacaklarının arasına girdim ve sikimi vajinasına sürtüyordum. Altımızda pantolon var ama yarrağım dimdikti. Ona sürtüp durdum ve göğüsleriyle dudaklarının arasında gidip geliyordum. Boğazına hasta oluyorum ve eme eme bitiremedim. Baya göğüslerini falan yaladım ve amına sikimle bastırdım. En sonunda dayanamadım ve pantolonunu aşağıya indirdim. Külotunu çekeceğim sırada elimi tuttu. Ama ben affetmezdim ve yarrağımı amına sokarak yavaşça sokmayı denedim. Zorlandığımda şaşırdım ama yavaşça soktuktan sonra kendimden geçtim. Boşaldım ve sonra yine soktuğumda hızlı bir şekilde sikişe geçtim. Bacaklarının arasında amını pompalamaya başladım. Hızlı bir şekilde sikişmeye devam ettikten sonra kan geldi. Boşalacağım sırada aletimi dışarıya çıkardım. Ardından kanı görünce çok oldum. Olum sen bakiremisin dediğimde evet dedi. Şok oldum ve kenara geçerek oturdum. Ne yapacağım şimdi diyerek biraz tuhaflaştım.
İyice azdım ve amına tekrar girerek sikmeye devam ettim. Ne olursa olsun dedim ve onunla saatlerce seviştik. Sonra yanında yatasım bile gelmedi ve salonda uyudum. Sabah olduğunda üzerimi giyerek çıktım. Yüzünü bile görmek istemedim ve ondan başıma bir şey gelmediği için çok mutluyum.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.